Цена:
Производители:
Филтър по категории:
Наличност:

Душ Кабини по поръчка

Душ Кабини по поръчка

Дейността на Форма Глас ООД е специализирана в проектирането, производството и професионалния монтаж на нестандартни душ кабини, интериорни врати и прегради от стъкло.

Работихме усилено за да се приспособим към изискванията на пазара, с единствената цел да предлагаме персонално обслужване, съобразено със специфичните изисквания на нашите клиенти. За тази цел ние се стремим да дадем най-удачното решение на всеки един, в зависимост от различните изисквания, които да направят нашите домове и бани комфортно и приятно за нас място.

Иновативните техники, които  Форма Глас прилага, са основата за развитието на широка гама от продукти, като душ кабини с плъзгащи врати, душ кабини с отваряеми врати, душ кабини с отваряеми врати тип хармоника, душ кабини с огънати стъкла и др., които непрекъснато  развиваме и подобряваме. Наред с другото, екипа ни формира работата си на базата на  проектиране, надеждност, функционалност и специализирано обслужване. Това са посоките, в които се развиват стратегията и действията на Форма Глас, което позволява на нашите клиенти да се насладят на много голяма гама от продукти с ненадминато качество.

Във Форма Глас знаем, че обслужването и консултирането са основите, за да може  продуктите ни да стигнат  домова си в най-добрите условия и да бъдат монтирани по най-подходящия начин. За тази цел ние разполагаме с мрежа от специалисти, които дават съвети за правилното използване на продуктите, за да бъде то ефективно и по-продължително.

КАЧЕСТВО!
Всички елементи /обков, уплътненияи стъкла/ на нашите продукти отговарят на най-високите стандарти за качество по отношение на техническите спецификации и сигурност. Стъклата, които използваме са в съответствие с Европейските норми, удостоверяващи максимално качество и на изискванията за изпитване. По същия начин, всички профили и сплави имат антикорозионна обработка за максимална устойчивост и издръжливост.

Гаранциите които поемаме са:

За стъклата - 25г

За обкова - 25г

За монтажа -5г

Показване:
Подреждане по:
Душ кабини тип Хармоника се използват най-често в тесни помещения, където с прибиращите се плътно къ..
1,929.00 лв. с ДДС: 1,929.00 лв.
Параван за душ"RING"  е от огънато закалено стъкло. Има възможност за израбоотка с различни рад..
749.00 лв. с ДДС: 749.00 лв.
Loading...
Loading...