Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Доставка

Уважаеми клиенти,
транспортът на поръчки от онлайн Formabaniа.bg е на преференциални клиентски цени, които сме подготвили специално за Вас. Цената за доставка зависи от обема и теглото на поръчаните стоки. Екипът на Форма Баня е ангажиран след направена поръчка да Ви уведоми по телефон или на имейл за крайната цена на поръчаните продукти с включен транспорт.

 

Безплатна доставка
Всички поръчки надхвърлящи 199 лв. за град София са с безплатен транспорт.

 

Доставка на плочки, санитарен порцелан, вани и мебели за баня
Плочките (фаянс, теракота и гранитогрес), санитарният порцелан (тоалетни, писоари, бидета и мивки), ваните и мебелите за баня (шкафове и огледала) са обемисти и тежки за това цената за доставка на поръчки включващи продукти от изброените категории се поема от клиента.

 

Такса наложен платеж
При плащане при получаване на стоката се заплаща "такса наложен платеж" (1% от стойността на поръчката).

 

Срок на доставка
Поради огромното разнообразие от продукти срокове на доставка варират от 1 до 5 дни (стига изделието да е налично и произведено). Екипът на Formabania.bg се ангажира всеки път да Ви подава адекватна информация за ситуацията и да Ви даде точен срок, който съгласуваме с вас предварително (преди да изпратим стоката) на посочения от Вас телефон или имейл. Ние се стараем избраните от Вас продукти, да бъдат доставени максимално бързо и удобно до дома Ви. Куриерите извършват доставките в рамките на работния ден и не можем да Ви посочим точен час на доставка.

При наличие на форсмажорни обстоятелства, Formabania.bg запазва правото си за предоговаряне на условията. 

Loading...