Доставка

Уважаеми клиенти, транспорта на поръчки над 199 лв. от онлайн магазин FormaBaniа.bg е безплатен за цяла България с изключение на поръчки включващи плочки. Ако поръчката е под 199 лв. и в нея не са включени плочки цената за доставка е фиксирана 5.99 лв. за цяла България.

Плочките - фаянс, теракота и гранитогрес са обемисти и тежки за това доставките на поръчки включващи плочки се поемат от клиента според куриерските цени за доставка. Ние ще се свържем с Вас предварително за уточняване на крайната цена на доставката.

 

Специфични случаи и условия:

  • При плащане при получаване на стоката, "такса наложен платеж" се заплаща от получателя (1% от стойността на поръчката).

Срок на доставка
Поради огромното разнообразие от продукти срокове на доставка варират от 1 до 5 дни (стига изделието да е налично и произведено). Formabania.bg се ангажира всеки път да Ви подава адекватна информация за ситуацията и да Ви даде точен срок, който съгласуваме с вас предварително (преди да изпратим стоката).  Ние се стараем избраните от Вас продукти, да бъдат доставени максимално бързо и удобно до дома Ви. Куриерите извършват доставките в рамките на работния ден и не можем да Ви посочим точен час на доставка.

При наличие на форсмажорни обстоятелства, Formabania.bg запазва правото си за предоговаряне на условията. 

Loading...
Loading...