Доставка

Уважаеми клиенти, транспорта на поръчки над 199 лв. от онлайн магазин FormaBaniа.bg е безплатен за цяла България с изключение на поръчки включващи плочки, вани и мебели за баня. Ако поръчката е под 199 лв. и в нея не са включени плочки , вани или мебели цената за доставка е фиксирана 5.99 лв. за цяла България.

 

Специфични случаи и условия:

1. 
Доставка на плочки, вани и мебели за баня:
Плочките (фаянс, теракота и гранитогрес), ваните и мебелите за баня (шкафове и огледала) са обемисти и тежки за това цената за доставка на поръчки включващи продукти от изброените категории се поема от клиента на преференциални куриерски цени, които сме подготвили. Ние ще се свържем с Вас след направена поръчка включваща плочки, вани и мебели за уточняване на крайната цена на доставката.

 

2. Такса наложен платеж:

  • При плащане при получаване на стоката, "такса наложен платеж" се заплаща от получателя (1% от стойността на поръчката).

 

Срок на доставка
Поради огромното разнообразие от продукти срокове на доставка варират от 1 до 5 дни (стига изделието да е налично и произведено). Екипът на Formabania.bg се ангажира всеки път да Ви подава адекватна информация за ситуацията и да Ви даде точен срок, който съгласуваме с вас предварително (преди да изпратим стоката) на посочения от Вас телефон или имейл. Ние се стараем избраните от Вас продукти, да бъдат доставени максимално бързо и удобно до дома Ви. Куриерите извършват доставките в рамките на работния ден и не можем да Ви посочим точен час на доставка.

При наличие на форсмажорни обстоятелства, Formabania.bg запазва правото си за предоговаряне на условията. 

Loading...
Loading...