Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Премахване на филтри
Цена:
Производители:
Материал:
Филтър по категории:
Широчина (мм):
Височина (мм):
Дълбочина (мм):
Цвят:
Преливник:
Дупка за смесител:
Наличност:
Мебели за баня

Мебели за баня

Моля, оценете категорията и нашите предложения:Оценка: 5 от 5 (2 отзива)
Мебели за баня

Различните детайли на обзавеждане за съвременната баня се предлагат в разнообразни материали и дизайн. Най-високо ценена при мебелите за баня е резистентността към влага - тяхната водоустойчивост, а при облицовъчните продукти - устойчивост на механични повреди и лесното почистване. Мебелите, аксесоарите, облицовката и водопроводните детайли от висококачествени материали се откриват на леко повишена цена, но присъствието им е сигурна гаранция за отлична функционалност и дълъг период на експлоатация. Верига магазини Форма Баня е директен вносител на пълен набор от мебели за баня, шкафчета, огледала, осветление, вентилатори, санитарен фаянс и плочки за цялостното обзавеждане на Вашата баня. Произходът на продуктите ни е България, Германия, Испания, Италия, Гърция и Полша. Ако търсите обзавеждане за кухня, прегледайте категорията ни с подбрани кухненски мебели.

 

Много често, при обзавеждане за баня се закупува комплект от шкаф с умивалник и огледало, което всъщност е основният набор от мебели в помещението. Най-модерните предложения заместват класическите PVC, МДФ и ПДЧ материали с естествен камък, дърво, закалено стъкло или хромирана стомана. Всъщност, именно покритието върху повърхностите изпълнява ключова роля за влагоустойчивостта и дългата експлоатация на мебелите и затова е много важно изборът да се ориентира към продукти с горен слой от висококачествен лак. 

Показване:
Подреждане по:
Duravit Ketho Шкаф за баня с мивка KT006202222 ПРОМО
Комплект водоустойчив шкаф за баня с мивка Duravit KT006202222 от магазин за обзавеждане Форма ..
2,689.12 лв. 898.75 лв.
с ДДС: 898.75 лв.
Мебели за баня Arvipo Beranjena ПРОМО
Водоустойчиви мебели за баня Arvipo Beranjena от магазин за обзавеждане Форма Баня. Серията е к..

с ДДС: 0.00 лв.
Мебели за баня Arvipo Caserta ПРОМО
Водоустойчиви мебели за баня Arvipo Caserta от магазин за обзавеждане Форма Баня. Серията е ком..

с ДДС: 0.00 лв.
Мебели за баня Arvipo Deano ПРОМО
Водоустойчиви мебели за баня Arvipo Deano от магазин за обзавеждане Форма Баня. Серията е комби..

с ДДС: 0.00 лв.
Мебели за баня Arvipo Iberis ПРОМО
Водоустойчиви мебели за баня Arvipo Iberis от магазин за обзавеждане Форма Баня. Серията е комб..

с ДДС: 0.00 лв.
Мебели за баня Arvipo Isik ПРОМО
Водоустойчиви мебели за баня Arvipo Isik от магазин за обзавеждане Форма Баня. Серията е комбин..

с ДДС: 0.00 лв.
Мебели за баня Arvipo Lyra ПРОМО
Водоустойчиви мебели за баня Arvipo Lyra от магазин за обзавеждане Форма Баня. Серията е комбин..

с ДДС: 0.00 лв.
Мебели за баня Arvipo Round ПРОМО
Водоустойчиви мебели за баня Arvipo Round от магазин за обзавеждане Форма Баня. Серията е комби..

с ДДС: 0.00 лв.
Мебели за баня Arvipo Soft ПРОМО
Водоустойчиви мебели за баня Arvipo Soft от магазин за обзавеждане Форма Баня. Серията е комбин..

с ДДС: 0.00 лв.
Елегантен шкаф за баня с мивка от колекция Wave на Arvipo. Материал: PVC Широчина: 800мм Д..
725.00 лв.
с ДДС: 725.00 лв.
Елегантен шкаф за баня във формата на колона от колекция Wave на Arvipo. Материал: PVC Широч..
425.00 лв.
с ДДС: 425.00 лв.
Елегантен шкаф за баня във формата на колона от колекция Wood на Arvipo. Материал: PVC ..
245.00 лв.
с ДДС: 245.00 лв.
Елегантен шкаф за баня във формата на колона от колекция Wood на Arvipo. Материал: PVC Широч..
285.00 лв.
с ДДС: 285.00 лв.
Елегантен шкаф за баня с мивка от колекция Wood на Arvipo. Материал: PVC Широчина: 650мм Д..
585.00 лв.
с ДДС: 585.00 лв.
Елегантен шкаф за баня с мивка от колекция Wood на Arvipo. Материал: PVC Широчина: 750мм Д..
495.00 лв.
с ДДС: 495.00 лв.
Шкаф за баня, ПВЦ с две вратички, произведен в България   ..
295.00 лв. /бр.
с ДДС: 295.00 лв.
Шкафче за тоалетна под мивка Изработва се от ПВЦ В дървесен цвят се оскъпява с 30% Гаранция..
237.60 лв. /бр.
с ДДС: 237.60 лв.
Едно от предимствата на ретро стилът е фактът, че той никога не излиза от мода. Хората постоянно се ..
1,326.00 лв. /бр.
с ДДС: 1,326.00 лв.
Луксозен шкаф за мивка в банята Villeroy & Boch Antheus B06610 за стенен монтаж. Серия: An..
3,974.75 лв.
с ДДС: 3,974.75 лв.

Мебелите за баня са основен елемент от обзавеждането на всяко модерно жилище. Те придават финален щрих към интериора на дома, допринасяйки за неговата ефективност, стил и практичност. Мебелите за баня са изработени от разнообразни материали и се предлагат с различен дизайн. Представляват различни решения за обзавеждане, в зависимост от желанието на клиенти, отделения бюджет, както и от размера на мокрите помещения. Съвремените мебели за баня се предлагат във варианти, изработени от ПДЧ, MDF, PVC и стъкло. Най-предпочитано си остава обзавеждането, което е направено от висококачествена и неподатлива на влага пластмаса. PVC (поливинилхлорид) мебелите за баня се отличават със своята дълготрайност и устойчивост на температури, износване и замърсяване. Лесно се почистват и поддържат, без да е необходимо използването на специални препарати или консумативи. Пластмасовите шкафове и етажерки за баня са по-хигиенични, в сравнение с останалите мебели за мокри помещения. Покритието им не задържа бактерии и микроорганизми. При почистването на пластмасовите мебели могат да се използват различни препарати. PVC материалите показват изключителна устойчивост на киселинно въздействие, което е от важно значение за всяка баня. Голямото предимство на PVC материалите е възможността за изработването им в различни цветове. Това улеснява клиентите в тяхното желание да оформят мокрите помещения по стилен и уникален начин. Влагоустойчивите мебели могат да се комбинират със санитарната керамика и фаянсовите плочки, с които е оборудвана всяка баня. PVC шкафовете и етажерките позволяват изработването им в овални форми и линии. Така те се съчетават с дизайна на моноблока, душ-системите и смесителите, поставени в банята. От поливинилхлорид могат да бъдат изработени: шкафове, етажерки, полици, държачи за четки, рамки на огледала.


MDF (плоча от дървесни частици със средна плътност) е друг широко използван материал за обзавеждане на мокрите помещения. Той е изработен от дървесни частици, при използването на специална технология. Мебелите от MDF не са толкова устойчиви на влага и износване, в сравнение с PVC шкафовете и етажерките. Въпреки това, дървените елементи са предпочитани заради естествения си материал и красив дизайн. Предлагат се различни решения за интериора на банята, изработени от MDF. Големите производители и дизайнери на мебели залагат на ествения чар на дървото. MDF елементите могат да бъдат изработени в различни цветове и с по-овални форми. За разлика от ПДЧ плоскостите, дървесните влакна със средна плътност се поддават на допълнителна обработка. Това позволява изработването на красиви и изящни мебели, отличаващи се със стил и чар, които в същото време са и от естествен материал.  От MDF се изработват: шакфове, етажерки, рамки на огледала. Друг основен елемент, използван при обзавеждането за баня е ПДЧ (пресовани дървесни частици). Мебелите от този материал не са толкова устойчиви, в сравнение с MDF и PVC. ПДЧ шкафовете и етажерките са отлично решение за всеки бюджет, защото те са по-евтини в сравнение с останалите предложения на пазара и при тяхното изработване са използвани импрегнанти. Това ги превръща в желан варирант за обзавеждането на всяка баня или мокро помещение. ПДЧ материалите не позволяват допълнителна обработка, но мебелите от този вид могат да бъдат със специално влагоустойчиво покритие или кантове. По този начин по-дълго се запазва ефективността и практичността на шкафовете и етажерките, изработени от пресовани дървесни частици. ПДЧ мебелите за баня се изработват предимно в два основни цвята. От пресовани дървесни частици могат да се направят бюджетни варианти на: шкафове, етажерки, полици и рамки на огледала.
 

Мебелите за баня се различават и по своя дизайн. Една част от тях могат да бъдат свободно стоящи, като шкафовете се монтират директно към стената. Това спестява значително място в банята. Сводобностоящите шкафове и етажерки позволяват по-лестното почистване на мокрите помещения. В пространството под тях могат да се поставят и малки консумативи, като кошчета и кошове за баня, препарати за почистване и др. Свободностоящите мебели за баня са най-модерните и търсени в последните години. Те съчетават в себе си красив дизайн, практичност и ефективност. Известните производители на мебели за баня създават свободностоящи шкафове и етажерки, предназначени за големи или по-малки помещения. Могат да бъдат изработени с разнообразни форми и цветове. Класическите мебели за баня са стоящи или с монтаж към пода. Шкафовете за мивка и етажерките са с крачета, които могат и да се регулират. Това улеснява тяхното използване и позиционирането им в мокрото помещения. Немаловажна част от обзавеждането на всяка баня са огледалата и горните шкафове над мивката. Съвременните тенденции налагат практичното използване на всяка част от мокрото помещение. В последните години все повече се налага използването на комбиниран горен шкаф, предлаган и с подходящо осветеление. Предпочитани са влагоустойчивите модели, които съчетават огледало, ефектно LED осветление, отваряеми вратички, както и няколко етажерки в различните отделения. Горните шкафове за допълват долните шкафове за мивка. Ето защо, голяма част от производителите на мебели за баня предлагат тематични серии за баня, състоящи се от отделна горна и долна част. Те се съчетават по своя дизайн, цвят и форма. За улеснение на потребителите, вратичките на горните и долните шкафове могат да бъдат и с плавно затваряне. Това намалява възможността от повреждането на мебелите и напукването на стъклените им части. Етажерките за баня са друг иновативен начин да се подобри функционалността на всяко мокро помещение. С тяхна помощ можете да спестите от мястото, предвидено за поставяне на препарати, четки, коземтика и др. Етежарките за баня се различават по своята височина, материал, широчина и начин на поставяне. При бани с по-малки размери се препоръчва използването на по-малки етажерки или лавици, изработени предимно от MDF и PVC. Монтират се лесно и удобно, не изискват специална поддръжка.


Изборът на най-подходящите мебели за баня е начин да внесете повече уют и комфорт в интериора на вашия дом. Висококачествените етажерки и шкафове са гаранция за дълготрайност и ефективност при тяхното използване. За разлика от много други мебели, предлагани за хол, трапезария, кухня или градина, шкафовете и етажерките за баня трудно се поддават на реновация и ремонт. Това задължава купуването на качествено обзавеждане за мокрите помещения. При нас ще намерите всички необходими мебели за баня, които са стилни и практични, предназначени за всеки вкус и бюджет. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия избор, който заслужавате. Вие заслужавате качеството и ефективността, които не търпят компромиси. Ние предлагаме много повече от това.

Loading...