Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Премахване на филтри
Цена:
Производители:
Наличност:

Подово отопление за баня

Моля, оценете категорията и нашите предложения:Оценка: 5 от 5 (4 отзива)
Подово отопление за баня

Верига магазини за обзавеждане Форма Баня са директен вносител на подово отопление за баня Aqualine. От нас може да закупите на цени за квадратен метър (м2) кабели и системи за подово отопление. 

Какво представляват кабелите за подово отопление?

Резисторните кабели са най-често срещания тип подово отопление за малки пространства като баните. Ядрото на тези кабели съдържа резистивен материал, който се нагрява при преминаване на електрическия ток. Под кабела има постелка, която е снабдена с двустранно залепваща лента, което позволява лесно да фиксира към пода. Нагревателната подложка всъщност е задължителна част от подовата отоплителна система, която позволява по-лесно полагане на кабелите и гарантира равномерното разпределение на мощноста. Двуядрен нагревателен кабел - свързващият проводник е само в единия край на отоплителния кабел. При монтажа не е необходимо да се връщате с кабела обратно към точката на свързване. Постелката за основа не трябва да се поставя под обзавеждане като вани, душове, тоалетни и т.н., както и мебели, които не позволяват свободен въздушен поток. Минимално разстояние на отоплителните кабели от стените и фитингите, за да се предотврати отвеждането на топлина е 5 см. Възможен е монтаж и свързване на две нагревателни постелки.

Колко бързо загрява системата и защо е важна изолацията?

Важно е да използвате достатъчен слой топлоизолация под отоплителната система, за да не губите топлина надолу в пода. С допълнителна изолация системата ще загрява за приблизително 10-15 минути, но без допълнителна изолация (според състава на пода) между 1 и 3 часа. В някои случаи ако не бъде монтирана топлоизолация системата може да бъде практически неработеща.

Показване:
Подреждане по:
Пластмасова релса с дължина 0,5 м за фиксиране на подови отоплителни кабели с диаметър от 3 до 5,9 м..
2.40 лв.
с ДДС: 2.40 лв.
Loading...