Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Премахване на филтри
Производители:
Материал
Филтър по категории:
Размери на плочките:
Материал:
Тип полагане:
Страна производител:
Наличност:
Доставка на плочки:

Плочките - фаянс, теракота и гранитогрес са обемисти и тежки за това доставките на поръчки включващи плочки се поемат от клиента според куриерските цени за доставка. Ние ще се свържем с Вас след направена поръчка включваща плочки за уточняване на крайната цена на доставката.

Плочки за баня

Плочки за баня

Магазин Форма Баня предлага огромно разнообразие от плочки за баня на квадратен метър и изгодни цени на които поддържаме складови наличности. В каталога ни ще откриете: български, италиански, турски, полски и испански плочки. Разполагаме с фаянсови плочки за стена от червена и бяла глина, подови плочки теракота и гранитогрес. Вносители сме на луксозни широкоформатни плочки гранитогрес 60/120. Съветваме Ви, когато обзавеждате Вашата баня внимателно да обмислите подходящите цветови комбинации и дизайна на банята. Можете да се обърнете за съвет и помощ към нашият екип. С радост ще Ви изготвим проект на баня с подходящите както фаянс и теракота, така и фризове и декоративни елементи в зависимост от размерите, които ни представите. Това е изключително удобно, тъй като още преди да сте закупили каквото и да е за банята ще знаете как би изглеждала тя и какви средства трябва да отделите. От нас може да поръчате също плочки за кухня. Поръчайте онлайн или заповядайте в нашите магазини за професионално обслужване и изпълнение! За да разберете как се определя качеството на плочките, прочетете тази статия.

Показване:
Подреждане по:
Шестоъгълни плочки имитация на дърво Ape Work Ново ПРОМО
Елегантни шестоъгълни плочки гранитогрес имитация на дърво Ape Work от магазин Форма Баня. 1 к..

с ДДС: 0.00 лв.
Гранитогрес 60х120 ITT Ceramic Volakas Ново
Магазин Форма Баня има удоволствието да Ви предложи луксозния испански гранитогрес 60х120 ITT Volaka..

с ДДС: 0.00 лв.
Realonda Patchwork Гранитогрес 44х44 ПРОМО
Луксозен гранитогрес Realonda Patchwork 44х44 за вътрешно и външно полагане от магазин Форма Баня. ..

с ДДС: 0.00 лв.
Realonda Provenza Гранитогрес 44х44 ПРОМО
Луксозен гранитогрес Realonda Provenza 44х44 за вътрешно и външно полагане от магазин Форма Баня. ..

с ДДС: 0.00 лв.
Испански плочки гранитогрес от серия Aberdeen на компанията Alaplana. Магазин Форма Баня е директен..

с ДДС: 0.00 лв.
Гранитогрес Equipe Art Nouveau 20х20 Направете запитване
Изискан испански гранитогрес за под и стена Equipe Art Nouveau от магазин Форма Баня. Може да и..

с ДДС: 0.00 лв.
Луксозен гранитогрес 60x60 Seranova Grace от магазин Форма Баня. Колекцията плочки Grace, ..

с ДДС: 0.00 лв.
Оригинални плочки октагон за дома, кухнята и банята. Купете на най-добра цена осмоъгълен гранитогрес..

с ДДС: 0.00 лв.
Испански плочки за баня от серия 5th Avenue на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: ..

с ДДС: 0.00 лв.
Плочки за баня Ape Bloom ПРОМО
Испански плочки за баня от серия Bloom на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: Фаянс..

с ДДС: 0.00 лв.
Испански плочки за баня от серия Globe на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: Фаянс..

с ДДС: 0.00 лв.
Плочки за баня Ape Jordan ПРОМО
Луксозни испански плочки за баня от серия Loire на компанията Ape Ceramica. Изисканата колекция пло..

с ДДС: 0.00 лв.
Испански плочки за баня от серия Karma на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: Фаянс..

с ДДС: 0.00 лв.
Луксозни испански плочки за баня от серия Loire на компанията Ape Ceramica. Изисканата колекция плоч..

с ДДС: 0.00 лв.
Плочки за баня Ape Takenos ПРОМО
Стилни испански плочки за баня от серия Takenos на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: ..

с ДДС: 0.00 лв.
Плочки за баня Ape Vogue ПРОМО
Испански плочки за баня от серия Vogue на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: Фаянс..

с ДДС: 0.00 лв.
Плочки за баня Ege Metro ПРОМО
Фаянсови плочки за баня Ege Metro 10x20 от магазин за обзавеждане Форма Баня. Елегантните стенн..

с ДДС: 0.00 лв.
Плочки за баня ITT Terra ПРОМО
Испански плочки за баня фаянс от червена глина от серия Terra на компанията ITT. Колекцията включ..

с ДДС: 0.00 лв.
Плочки за баня KAI Мания ПРОМО
Поръчайте на изгодна цена от магазин за плочки Форма Баня серия Мания на българската компания KAI Gr..

с ДДС: 0.00 лв.
Италиански плочки за баня от луксозната колекция Wallpaper на компанията Ragno. Серията съчетава дис..

с ДДС: 0.00 лв.

Защо плочките са най-важния елемент в обзавеждането на банята?

Изборът на плочки за баня определя интериора на помещението и ако размерите и визията на облицовката не се предвидят с точност, съществува риск да се получи резултат, коренно разминаващ се с първоначалните желания на клиента. Това е една от причините, голяма част от производителите на обзавеждане за баня да предлагат готови концепции на потребителите, които се спират на най-подходящите сред тях. Модерната политика на магазин Форма Баня включва и изготвяне на индивидуален 3D проект на баня, в който клиентът подбира и подрежда всяка част от обзавеждането в банята си. Така чрез проектът на нашите специалисти-консултанти в рамките на няколко работни дни се получава 3D визуализация със завършения интериор.

Покупката на облицовка за баня е първата стъпка от цялостното обзавеждане, а предлагането на готова комбинация от цветове и текстури предоставя напълно реализирана идея. Тенденцията се харесва от потребителите, които често виждат предпочитана от тях визия във вече завършен вид. Отделните производители представят колекции от комплектовани по цветове, материал и размери плочки за баня, които представляват отделен фрагмент от облицовката на цяла стена или под. Предимството на подобна покупка е професионално дизайнерско съчетание на цветовете и съвет за възможно най- добро оптимизиране на пространството. Предложенията от производителите обикновено са за пълен комплект стенни, подови, декоративни плочки и фризове в хармонични нюанси.

Изборът на единични плочки за баня предоставя възможността за свободно съчетание на различни текстури (фаянс, гранитогрес, естествен и технически камък ), но клиентът носи отговорността от определяне на подходящ размер облицовка. Големината на плочките и фризовете трябва да се синхронизира с максимална точност спрямо квадратурата на интериорните стени и подовата настилка, за да спести изрязване на плочките. Добре е при избор на облицовъчни материали винаги да се закупува малко повече количество от предварително изчисленото, за да не възникват неприятни ситуации по време на монтаж.

Единствено с помощта на  плочки за баня може да се зададе основния тон на помещението. Изборът на цвят, текстура, големина, и позиционирането им върху стените или пода е голяма част от изграждане на интериора. Допълването с необходимите мебели и санитарен фаянс след това задължително трябва да се съгласува със стенната и подова настилка. Затова покупката на облицовъчни материали е изключително отговорна и трябва да се извърши след внимателно обмисляне. Пазарът предлага огромен брой продукти, от стандартните фаянсови плочки, до дизайнерски изделия от естествен камък, които могат да придадат луксозна и изискана визия на банята ви. Когато функционалността на материалите се съчетае с красив дизайн, резултатът надминава очакванията. Ето и най-важните визуални особености при всички плочки за баня:

Фаянс

Керамичните фаянсови плочки се срещат в най-разнообразни цветови нюанси, които могат да се комбинират по много начини. Релефната текстура обновява по неподражаем начин банята, и предлага повишена здравина, голяма издръжливост и влагонепропускливост. Глазираните гланцови плочки за баня изглеждат много привлекателно като стенна облицовка, независимо от цветовата гама. Матовата глазура обикновено е по-предпочитана, заради повишената си устойчивост, и също оформя елегантен интериор, както и материалите с полирани повърхности, сред които е и естественият камък. Релефната му грапава повърхност създава усещане за автентичност и се доплъва чудесно с приглушено осветление. Основното правило относно покритието на плочките е, че гланцираните и полирани повърхности не са много подходящи за подова настилка и външен монтаж ( басейн, джакузи ), понеже емайлът е по-крехък и има свойство към известна водопропускливост. Цветът е най-важният фактор за интериора и съвременните предложения в обзавеждането осигуряват най- различни комбинации от нюанси, включително и модерни 3D принтове. Светлите цветове на плочките оптически разширяват пространството, вертикалните ивици го променят на височина, а ярките нюанси, фризовете и рисунките освежават пространството в банята. Все по-актуална тенденция е поставянето на акцент от естествени материали или живи растения в банята Каменните плочи, с релефната си повърхност и необработена визия са чудесен избор за почитателите на рустикалния стил.

Гранитогрес

Гранитогресът е изключително популярен материал за създаване на покривна настилка, той е създаден от глина, фелдшпат (от него се произвежда и порцелан и кварц). Материалът изгражда здрави и устойчиви на всякакви влияния продукти - ударът, надраскванията, климатичните условия и намокрянето не могат да ги увредят, и именно за това са често предпочитани за външни открити пространства. Те се съчетават чудесно с акценти от други материали (камък, дърво, мрамор), като се произвеждат страхотни имитации на естествени материали. Според някои специалисти, репликите на каменни плочи са по-практични от природния материал, заради по-приемливата си цена, по-ниското тегло и по-лесно залепване, благодарение на професионалната си обработка.  Гранитогресните плочки за баня се откриват с матирана и гладка повърхност, а изборът между двете зависи от предназначението на панелите. Влагоустойчиви и антиабсорбиращи свойства ги правят, изключително подходящи както за стените, така и за подът в банята, а с поставянето на гранитогрес в банята се осигурява дълготрайна и лесна за поддържане облицовка. 

Loading...