Цена:
Производители:
Размери на плочките:
Материал
Тип полагане:
Страна производител:
Наличност:
Доставка на плочки:

Плочките - фаянс, теракота и гранитогрес са обемисти и тежки за това доставките на поръчки включващи плочки се поемат от клиента според куриерските цени за доставка. Ние ще се свържем с Вас след направена поръчка включваща плочки за уточняване на крайната цена на доставката.

Плочки за баня

Плочки за баня

Магазин Форма Баня предлага огромно разнообразие от плочки за баня на евтини цени на които поддържаме огромни складови наличности. В каталога ни ще откриете: испански плочки, италиански плочки, турски плочки, полски плочки, фаянсови плочки за стена от червена и бяла глина, подови плочки теракота и гранитогрес. Вносители сме на луксозни широкоформатни плочки. Най-важното при обзавеждането на Вашата баня е внимателно да обмислите подходящите цветови комбинации и самият дизайн на банята. Можете да се обърнете за съвет и помощ към нашият екип. С радост ще Ви изготвим проект на баня с подходящите както фаянс и теракота, така и фризове и декоративни елементи в зависимост от размерите, които ни представите. Това е изключително удобно, тъй като още преди да сте закупили каквото и да е за банята ще знаете как би изглеждала тя и какви средства трябва да отделите. От нас може да поръчате също подови и стенни плочки за кухня. Поръчайте онлайн или заповядайте в нашите магазини за професионално обслужване и изпълнение! За да разберете как се определя качеството на плочките, прочетете тази статия.

Показване:
Подреждане по:
Стилни испански плочки за всяко помещение на дома и офиса. Плочки за стена и под гранитогрес от сери..
50.25 лв. с ДДС: 50.25 лв.
Ege Metro Cream 10*20cm Стенни плочки фаянс ПРОМО
Турски фаянсови стенни плочки от Ege Seramik. Повърхност: Гланцирана Размер: 10х20 см Цената е за..
29.00 лв. 22.75 лв. /кв. м. с ДДС: 22.75 лв.
Плочки за баня Ape 5th Avenue ПРОМО
Испански плочки за баня от серия 5th Avenue на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: ..
34.10 лв. 30.69 лв. с ДДС: 30.69 лв.
Плочки за баня Ape Bloom ПРОМО
Испански плочки за баня от серия Bloom на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: Фаянс..
41.00 лв. 36.90 лв. с ДДС: 36.90 лв.
Испански плочки за баня от серия Globe на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: Фаянс..
31.50 лв. с ДДС: 31.50 лв.
Луксозни испански плочки за баня от серия Loire на компанията Ape Ceramica. Изисканата колекция пло..
36.75 лв. с ДДС: 36.75 лв.
Плочки за баня Ape Karma ПРОМО
Испански плочки за баня от серия Karma на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: Фаянс..
30.45 лв. 27.41 лв. с ДДС: 27.41 лв.
Плочки за баня Ape Loire ПРОМО
Луксозни испански плочки за баня от серия Loire на компанията Ape Ceramica. Изисканата колекция плоч..
36.75 лв. 33.08 лв. с ДДС: 33.08 лв.
Плочки за баня Ape Takenos ПРОМО
Стилни испански плочки за баня от серия Takenos на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: ..
36.75 лв. 33.08 лв. с ДДС: 33.08 лв.
Плочки за баня Ape Vogue ПРОМО
Испански плочки за баня от серия Vogue на компанията Ape Ceramic. Колекцията включва: Фаянс..
36.85 лв. 33.17 лв. с ДДС: 33.17 лв.
Испански плочки за баня фаянс от червена глина от серия Terra на компанията ITT. Колекцията включ..
30.50 лв. с ДДС: 30.50 лв.
Плочки за баня KAI Мания ПРОМО
Поръчайте на изгодна цена от магазин за плочки Форма Баня серия Мания на българската компания KAI Gr..
20.90 лв. 19.90 лв. с ДДС: 19.90 лв.
Луксозен гранитогрес Ragno Bistrot ПРОМО
Висококачественият луксозен гранитогрес от колекция Bistrot на италианската компания Ragno, включва ..
92.86 лв. 65.00 лв. с ДДС: 65.00 лв.
Испански плочки за баня от серия Lucy на компанията Alaplana. Колекцията съдържа фаянсови плочки за..
19.90 лв. с ДДС: 19.90 лв.
Плочки за баня ITT Jaipur ПРОМО
Испански плочки за баня фаянс от червена глина от серия Jaipur на компанията ITT.  Цената е за..
33.50 лв. 28.48 лв. с ДДС: 28.48 лв.
Испански подови и стенни плочки за баня от червена глина серия Monza на компанията ITT Ceramic...
33.50 лв. с ДДС: 33.50 лв.
Испански стенни плочки за баня фаянс серия Passione, произведени от червена глина на компа..
33.50 лв. с ДДС: 33.50 лв.
Испански плочки за баня фаянс от червена глина от серия Soft на компанията ITT. Колекцията включв..
30.50 лв. с ДДС: 30.50 лв.
Испански стенни плочки за баня фаянс от червена глина серия Valentina на компанията ITT Ceramic.&nbs..
57.90 лв. с ДДС: 57.90 лв.
Плочки за баня ITT Versus ПРОМО
Испански плочки гранитогрес за баня от серия Versus на компанията ITT Ceramic.  Цената е за кв..
59.90 лв. 50.92 лв. с ДДС: 50.92 лв.

Изборът на плочки за баня определя интериора на помещението и ако размерите и визията на облицовката не се предвидят с точност, съществува риск да се получи резултат, коренно разминаващ се с първоначалните желания на клиента. Това е една от причините, голяма част от производителите на обзавеждане за баня да предлагат готови концепции на потребителите, които се спират на най-подходящите сред тях. Модерната политика на магазин Форма Баня включва и изготвяне на индивидуален 3D проект на баня, в който клиентът подбира и подрежда всяка част от обзавеждането в банята си. Така чрез проектът на специалистите-консултанти и в рамките на няколко работни дни се получава 3D визуализация със завършения интериор. Услугите на интериорен дизайнер понякога изглежда излишна, но всъщност е ценен опит, който може да послужи и при бъдещо обзавеждане на помещение.

Покупката на облицовка за баня е първата стъпка от цялостното обзавеждане, а предлагането на готова комбинация от цветове и текстури предоставя напълно реализирана идея. Тенденцията се харесва от потребителите, които често виждат предпочитана от тях визия във вече завършен вид. Отделните производители представят колекции от комплектовани по цветове, материал и размери плочки за баня, които представляват отделен фрагмент от облицовката на цяла стена или под. Предимството на подобна покупка е професионално дизайнерско съчетание на цветовете и съвет за възможно най- добро оптимизиране на пространството. Предложенията от производителите обикновено са за пълен комплект стенни, подови, декоративни плочки и фризове в хармонични нюанси.

Изборът на единични плочки за баня предоставя възможността за свободно съчетание на различни текстури (фаянс, гранитогрес, естествен и технически камък ), но клиентът носи отговорността от определяне на подходящ размер облицовка. Големината на плочките и фризовете трябва да се синхронизира с максимална точност спрямо квадратурата на интериорните стени и подовата настилка, за да спести изрязване на плочките. Добре е при избор на облицовъчни материали винаги да се закупува малко повече количество от предварително изчисленото, за да не възникват неприятни ситуации по време на монтаж.

Единствено с помощта на  плочки за баня може да се зададе основния тон на помещението. Изборът на цвят, текстура, големина, и позиционирането им върху стените или пода е голяма част от изграждане на интериора. Допълването с необходимите мебели и санитарен фаянс след това задължително трябва да се съгласува със стенната и подова настилка. Затова покупката на облицовъчни материали е изключително отговорна и трябва да се извърши след внимателно обмисляне. Пазарът предлага огромен брой продукти, от стандартните фаянсови плочки, до дизайнерски изделия от естествен камък, които могат да придадат луксозна и изискана визия на банята ви. Когато функционалността на материалите се съчетае с красив дизайн, резултатът надминава очакванията. Ето и най-важните визуални особености при всички плочки за баня:

Фаянсовите плочки се срещат в най-разнообразни цветови нюанси, които могат да се комбинират по много начини. Те се съчетават чудесно с акценти от други материали (камък, дърво, стъкло), а сред керамичните плочки се произвеждат страхотни имитации на естествени материали. Според някои специалисти, репликите на каменни плочи са по- практични от природния материал, заради по- приемливата си цена, по-ниското тегло и по-лесно залепване, благодарение на професионалната си обработка. Въпреки това, релефната текстура и визията на естествения камък обновява по неподражаем начин банята, и предлага повишена здравина, голяма издръжливост и влагонепропускливост.

Гранитогресът е изключително популярен материал за създаване на покривна настилка, той е създаден от глина, фелдшпат (от него се произвежда и порцелан и кварц). Материалът изгражда здрави и устойчиви на всякакви влияния продукти- ударът, надраскванията, климатичните условия и намокрянето не могат да ги увредят, и именно за това са често предпочитани за външни открити пространства. Гранитогресните плочки за баня се откриват с матирана и гладка повърхност, а изборът между двете зависи от предназначението на панелите. Влагоустойчиви и антиабсорбиращи свойства ги правят, изключително подходящи както за стените, така и за подът в банята, а с поставянето на гранитогрес в банята се осигурява дълготрайна и лесна за поддържане облицовка. 

Глазираните гланцови плочки за баня изглеждат много привлекателно като стенна облицовка, независимо от цветовата гама. Матовата глазура обикновено е по-предпочитана, заради повишената си устойчивост, и също оформя елегантен интериор, както и материалите с полирани повърхности, сред които е и естественият камък. Релефната му грапава повърхност създава усещане за автентичност и се доплъва чудесно с приглушено осветление.

Основното правило относно покритието на плочките е, че гланцираните и полирани повърхности не са много подходящи за подова настилка и външен монтаж ( басейн, джакузи ), понеже емайлът е по-крехък и има свойство към известна водопропускливост.

Цветът е най-важният фактор за интериора и съвременните предложения в обзавеждането осигуряват най- различни комбинации от нюанси, включително и модерни 3D принтове. Светлите цветове на плочките оптически разширяват пространството, вертикалните ивици го променят на височина, а ярките нюанси, фризовете и рисунките освежават пространството в банята. Все по-актуална тенденция е поставянето на акцент от естествени материали или живи растения в банята Каменните плочи, с релефната си повърхност и необработена визия са чудесен избор за почитателите на рустикалния стил.

 

Loading...