Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Премахване на филтри
Цена:
Производители:
Материал:
Предназначение:
Широчина (мм):
Дълбочина (мм):
Наличност:

Кухненски мивки Grohe

Моля, оценете категорията и нашите предложения:Оценка: 0 от 5 (0 отзива)
Кухненски мивки Grohe

Кухнята е сърцето на дома. Мястото, където да чувствате добре и се отдавате на готвене. Има едно място в кухнята, където всеки спира безброй пъти всеки ден за чаша вода, за поливане на цветята, подготовка на зеленчуците и измиване на ръцете преди хранене - това е кухненската мивка. Със своята уникална и висококачествена гама от кухненски мивки GROHE, водещ световен производител на смесители за баня и кухня, поставя нови стандарти, правейки всяка употреба на мивката по-удобно. Идеално взаимодействие на форма и функционалност за съвременните кухни. Миенето на GROHE е проектирано да бъде PerfectMatch: Не само се вписват във всеки тип кухненски дизайн, но и могат да бъдат монтирани без усилия към кухненската водоснабдителните система, удобни са и няма пръски.  Благодарение на системата QuickFix мивките за кухня Grohe се предлагат като компактни модели, големи двойни мивки или луксозни мивки за вграждане, които се инсталират за минути, без никакви проблеми или неприятности. Друг плюс е GROHE Whisper изолация или автоматична загуба, което означава, че никога да не потапяте ръката си в мръсна вода отново.

Показване:
Подреждане по:
Комплект кухненска мивка Grohe K300 и смесител за кухня Eurosmart 31565SD0 ПРОМО
Комплект кухненска мивка Grohe и смесител за кухня Grohe Eurosmart от магазин Форма Баня. Включва: ..
429.00 лв. 399.00 лв.
с ДДС: 399.00 лв.
Комплект кухненска мивка Grohe K400 и смесител за кухня Grohe Concetto от магазин Форма Баня. Включ..
629.00 лв.
с ДДС: 629.00 лв.
Страхотен комплект кухненска мивка Grohe с включен смесител за кухня с който ще изпълните 2 цели - п..
349.00 лв.
с ДДС: 349.00 лв.
Кухненска мивка Grohe K700. Висококачествената мивка за кухня е произведена от неръждаема стома..
659.00 лв.
с ДДС: 659.00 лв.
Магазин Форма Баня с удоволствие Ви предлага мивка за кухня Grohe K200. Висококачествената кухн..
225.00 лв.
с ДДС: 225.00 лв.
Правоъгълна мивка за кухня Grohe K300. Висококачествената кухненска мивка е произведена от неръ..
279.00 лв.
с ДДС: 279.00 лв.
Функционална мивка за кухня с две корита Grohe K300. Висококачествената кухненска мивка е произ..
389.00 лв.
с ДДС: 389.00 лв.
Правоъгълна мивка за кухня Grohe K400. Висококачествената кухненска мивка е произведена от неръ..
319.00 лв.
с ДДС: 319.00 лв.
Функционална мивка за кухня с две корита Grohe K400. Висококачествената кухненска мивка е произ..
459.00 лв.
с ДДС: 459.00 лв.

Кухненски мивки за вграждане, подходящи за всеки начин на живот

Всяка мивка за кухня Grohe е с минимална дълбочина от 16 см. Може лесно да се интегрира в всеки кухненски шкаф за мивка. Колекцията включва осем различни дизайна, като може да избирате от класически до минималистичен стил. Освен това клиентите може да избират от две различни дебелини на неръждаемата стомана от 0,6 мм до 1,0 мм. Всяка мивка GROHE надвишава стандарта за качество на индустрията, но един модел (серия K400 +) се предлага в неръждаемата стомана тип AISI 316, която е абсолютно устойчива на ръжда и корозия: Тази неръждаема стомана е известна като "морска стомана", тъй като тя е използвани предимно в корабостроителната индустрия. В тази версия мивката за кухня е особено подходяща за райони с висока соленост. Благодарение на патентования процес на изработка на сатенени покрития GROHE със специални растителни влакна (Tampico), стоманата, използвана за мивки, има особено гладка и затова лесна за почистване повърхност. Освен това могат да се добавят и практични аксесоар,  като многофункционални дъски за нарязване или рендета. Следователно, избраният модел и цената отговарят напълно на начина на живот на потребителя.

Малки подробности с голямо въздействие

Добре измислените решения правят многото стъпки в кухнята по-лесни. Независимо дали имате нужда от различни размери на мивката. От компактни до изключително големи - кухненските мивки GROHE включват едно или две удобни за работа вътрешни корита. Функцията за оттичане на вода с външен контролен бутон, позволява бързо да се изпразни мивката без да се достигне до мръсната вода. Благодарение на уникалната изолация GROHE Whisper, шумовете, причинени от оттичащата се вода се свеждат до минимум. В допълнение преливника наличен за всички мивки GROHE, предотвратява разливането на водата в случай, че кранчетата са оставени по невнимание, плюс доброто оттичане е осигурено от елегантните ромбовидни гънки. Кухненските мивки могат да бъдат инсталирани много лесно благодарение на системата QuickFix. Когато е наличен голям избор от мивки и фитинги, съчетаващи различни екстри, може да бъде трудно да избирате. Ето защо, Форма Баня Ви предлага перфектно хармонизирани пълни комплекта Grohe, състоящи мивка и смесител за кухня Grohe от популярните линии Bau, Eurosmart, Concetto и Minta.

Loading...