Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Премахване на филтри
Наличност:

Gresmanc

Моля, оценете продуктите и качеството на бранда:Оценка: 0 от 5 (0 отзива)
Gresmanc

Gresmanc е испански производител, като пълната гама от качествени продукти е превърнала компанията в световен еталон. Разработени са три линии на производство: KlinkerTech, FaveManc - Fachadas Ventiladas de La Mancha и Gresmanc - Gres de La Mancha. Клинкера има различни приложения - стенни облицовки, направа на стъпала и прагове, жилищни басейни, както вътрешно и външо приложение. 

Gresmanc - Линия, чието производство е застъпено предимно към керамични продукти в резултат на работатта от три поколения. Дейността на Gres de La Mancha е изработка на клинкер от екструдиран клинкер клей /глина/. 

FaveManc - Линия, която предлага иновативна конструктивна система за вентилируеми фасади - FAVEMANC. На основата на керамични плоскости от екструдиран клинкер в различни размери и покрития.Всички гарантирани от качеството и опита на Gresmanc клинкерови плочки.

KlinkerTech - Линия, произвеждаща технически продукти със сложни физически и естетически характеристики. Проведени в редица размери и специални части за басейни, индустриални и повдигнати подове.

Няма производители в списъка.