Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Ideal Standard Edge

Автор Stefan 25/09/2018 0 Comment(s)

ideal standard edge

От десетилетия Идеал Стандарт обслужва архитекти, контрагенти и търговски партньори по света с висококачествени колекции смесители за баня. Ето защо всички продукти са направени от експерти в своята област. Днес ще намерите в магазин Форма Баня разнообразие от качествени продукти за Вашето обновяване на дома и модели за професионални проекти, като обществени пространства и хотели от висок клас. По този начин Ideal Standard се стреми да постигне нови нива на ефективност и устойчивост във всичко, което прави, предлагайки въздействащ дизайн.
 

Минимализъм в най-чист вид


Минималистичната колекция санитарна арматура Ideal Standard Edge е вдъхновена от завръщането към същественото в дизайна и архитектурата, с акцент върху качествените материали и прости геометрични форми. Съчетавайки модерна и подредена, концепция тази колекция е символ за високо качество. Хромираната повърхност на всеки продукт пренасочва фокуса към функцията, което е целенасочено.


Безшевни форми


Неутралните, непрекъснати линии Ege се с смесват безпроблемно с дизайнерската си среда. С чиста, непрекъсната форма, този колекция смесители Ви дава гъвкавост от която имате нужда. Несъмнено серия Edge е създадена за творчество! Открийте смесители за баня, душ и вана, подходящи за всяка конфигурация. С различните предлагани височини и функции, ще намерите идеалната батерия за Вашата баня.
 

Смесителите Ideal Standard Edge са прецизно проектирани от разработването на дизайна до етапите на производство и тестване. Фокусът за върхови постижения и качествени материали винаги е бил водещ за компанията. По този начин се гарантира перфектно представяне на смесителните кранчета. Всички продукти Ideal Standard Edge са фабрично тествани при различни условия и температурни аномалии. Месингът се руши при налягане от 60 бара, като смесителите от серията се продават с 5 години гаранция.

Етикети: ideal standard edge
Loading...