Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Премахване на филтри
Филтър по категории:
Наличност:

Kutahya Seramik

Моля, оценете продуктите и качеството на бранда:Оценка: 5 от 5 (1 отзива)
Kutahya Seramik

Когато ние създадохме NG Кютахия Seramik, Porselen, Turizm A.Ş. (NG Кютахия Фаянс, порцелан и туризма Inc.,) под ръководството на нашия баща Nafi Gural с моята скъпа майка и братя и сестри бяхме решили да зададете винаги високи-нива на голове. След основаването на нашата компания, ние се засили дейността си в областта на керамика, порцелан и туризма, на която баща ни беше експерт и въведена в нашето семейство по този начин. Нашата цел бе да предложи качествено и красота на хората, както и за икономиката на страната ни чрез използване на натрупването на знания имахме във всички тези области. Ние сме много щастливи да видим, че сме взели правилните стъпки в тази посока в момента сме стигнали днес въз основа на поскъпването и кредита на нашите уважавани бизнес партньори и нашите клиенти оценяват.

Най-важният въпрос за нас от началото ни беше да направи името на NG Кютахия марка на които ние винаги ще се гордеем, да предостави най-високо качество на всеки и всеки, който разчиташе на тази марка и да добавят красота и щастие в живота от него. Ние създадохме една философия, приета през всички бизнес и нашите съотборниците в NG Кютахия чрез добавяне на принципи като откритост, честност и далновидност застъпи чрез нас винаги до споменатите по-цитирано подход.

Както NG Кютахия, ние винаги сме започнали всичките дела, които са осъзнали, доколкото с желанието да бъде "първата и най-големият". Ние предложихме много важни и иновативни проекти в Турция по вкуса на почтени клиенти чрез постигане на тази цел. Реализирахме всички проекти, които са били считани като една мечта в света на бизнеса една по една и постигнахме да бъде един от водещите световни марки в керамични и туристическата индустрия. Ние приехме иновативен подход във всички области, в които можем експлоатирани както и приемането на визията да стане модел за подражание и застава начело на корпорация в съответната нашата индустрия и може би най-важното е предприятие, което е постигнала значителен принос към целите и визията на Турция .The най-голямата движеща сила за нас в тази насока беше на очакванията и изискванията на нашите уважаваната и клиенти оценяват. Ние винаги е действал в сътрудничество с нашите бизнес партньори, нашите дилъри и нашите колеги, които работят във всяка позиция на нашата компания с цел да им се осигури най-доброто. Всяка работа постигнахме ни даде вълнение не е възможно да се опише и аз вярвам, че цитираната вълнението беше правилния ключ за отваряне на вратите към успеха.

Нашата компания, NG Кютахия, е кръстен на Кютахия на Турция обаче стойността, създадена по този начин е осигурен положителен ефект по всякакъв начин в цялата Турция и прави нашата компания сред най-уважаваните марки в света днес от отвъд националните ни граници. Тези постижения не принадлежат само да Nafi Gural и семейството му обаче на всички ни, включително служителите на нашата компания, нашите уважавани бизнес партньори и нашите уважаеми заинтересовани страни и по-кратко е успехът на Турция ...

Показване:
Подреждане по:
Гранитогрес Kutahya Seramik Lambiri ПРОМО
Турски гранитогрес за под Kutahya Seramik Lambiri от магазин Форма Баня. Имитация на дърв..
Турски плочки гранитогрес за под имитация на дърво Kutahya Pino Nottingham Forest 16.5x49...
Широкоформатни плочки Kutahya Opal ПРОМО
Луксозни широкоформатни плочки гранитогрес Kutahya Opal от магазин Форма Баня. 1 качество По..
Широкоформатни плочки гранитогрес Kutahya Albatros ПРОМО
Луксозни широкоформатни плочки гранитогрес Kutahya, колекция Albatros от магазин Форма Баня. 1..
Широкоформатни плочки гранитогрес Kutahya Oniks ПРОМО
Луксозни широкоформатни плочки гранитогрес от колекция Kutahya Oniks. 1 качество 2 размера: ..
Широкоформатни плочки гранитогрес Kutahya Royal Calacatta ПРОМО
Луксозни широкоформатни плочки гранитогрес Kutahya Royal Calacatta от магазин Форма Баня. ..