Защита на личните данни

В настоящият раздел са описани методите, чрез които "Форма Баня" ЕООД собственик на онлайн магазин за обзавеждане https://formabania.bg/ събира, обработва и използва информацията за своите клиенти и потребители, които посещават уебстраницата. Публикуваната в този раздел политика за поверителност се прилага единствено за тази уебстраница. “Форма Баня" ЕООД не носи отговорност за политиките във връзка с лични данни на уебстраници, собственост на трети лица и администрирани от трети лица. 

 

В случай, че не сте съгласни с условията в този раздел, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред. Във връзка с посещението на уебстраницата https://formabania.bg/, Вие се съгласявате с всички описани в този раздел условия, както следва: 

 

ДЕФИНИЦИИ

 

Администратор означава "Форма Баня" ЕООД
Потребител или Клиент означава всяко лице, ползващо уебстраницата Formabania.bg
GDPR означава Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679)

 

Администратор на личните данни е „Форма Баня“ ЕООД със седалище и адрес на управление: гр. София, ул.Проф.Кирил Попов 3Д, ап11., вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК BG204320423. Длъжностно лице за защита на личните данни е управителят Александър Стойнев. Можете да се свържете с адмистратора на лични данни на посочения адрес, на телефон 0700 900 30 или на и-мейл адрес shop@forma-glass.eu

 

1. ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

“Форма Баня" ЕООД Ви декларира, че при обработването на каквито и да било предоставени от Вас лични данни, Вашата конфиденциалност се зачита и се полагат необходимите и задължителни по закон грижи за поверителността на тези данни. При боравенето с лични данни “Форма Баня" ЕООД взема мерки за защита на информацията от загуба, злоупотреба, разкриване, изменение или унищожаване, както и публикуване пред неоторизирани трети лица.

 

2. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Личните данни, които попълвате в интернет магазин Formabania.bg при регистрация, поръчка, или изпращане до нас на контактна форма (имейл) ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – обработка на поръчки, изпращане на информационен бюлетин и връзка с Вас, в случай на възникнали проблеми, свързани с изпълнението на Вашата поръчка. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни противозаконно на трети лица за които не е упоменато в тези условия или използвани за цели, различни от описаните в раздела за защита на личните данни.

 

2А. КОГА Е НУЖНО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ

  • Когато потребители и клиенти на уебсайта поръчват стоки спрямо механизма за работа на онлайн магазина, като за финализиране на поръчката в кошницата, попълнят свойте: две имена, имейл адрес, телефон за връзка, адрес за доставка, населено място и неговият пощенски код. За да се направи поръчка на стоки от онлайн магазина не е нужно потребителят да има регистриран профил, може да поръча стоки и като гост.
  • Когато потребители и клиенти на уебсайта правят своя доброволна регистрация в системата на магазина, като задължителните полета за попълване са: две имена, имейл адрес, телефон за връзка, адрес, населено място, страна, област и парола. Други допълващите лични данни при регистрация на нов потребител могат да бъдат: факс, име на фирма, допълнение към адреса и пощенски код. Когато се извършва нова регистрация на потребител има възможност за доброволно записване за информациония бюлетин на дружеството.
  • Когато потребители и клиенти на онлайн магазин Форма Баня използват формата за контакт: https://formabania.bg/contact е необходимо да бъдат въведени две имена и имейл за обратна връзка.
  • Когато потребители и клиенти на онлайн магазин Форма Баня извършват доброволно записване (абониране) за информационния бюлетин на дружеството ако е предоставена такава възможност в уебсайта с цел да получат допълнителна отстъпка на непромоционални продукти, които са описани в общите условия на сайта в раздел купони и ваучери за отстъпка.

2Б. Съгласие

  • С отбелязване в поле „Прочетох и се съгласих с Политика за защита на личните данни” клиентът или потребителя извършва електронно изявление с което декларира, че е запознат с настоящите условията за защита на личните данни, прочел ги е и ги приема.

2В. Срок 

  • Срокът за съхранение на всички успешно доставени поръчки е 10 години.

2Г. Правово основание

  • Правото основание за обработване на лични данни е Вашето съгласие.

 

3. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТРЕТИ ЛИЦА ПАРТНЬОРИ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН FORMABANIA.BG

За да доставим поръчаните продукти от нашия сайт, ние имаме сключени договори с куриерските фирми Speedy, Econt и Transpress за цяла България в които сме договорили доставките да бъдат извършвани на преференциални цени. В случай, че предварително след извършена поръчка не е изискано от нас от клиента конкретна фирма, която да извърши доставката, то дружеството избира логистичната компания, която предоставя най-добрата ценова оферта за доставка на поръчаната стока. За целта е необходимо да предоставим на куриерската фирма информация за поръчката включваща: две имена, телефон за връзка, информация за поръчаните продукти, населено място, адрес за доставка и всяка допълваща информация оставена от клиента, отнасяща се за адреса за доставка.


За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Webmaster tool, Google Analytics и Facebook. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

 

4. ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИ

Възможно е да бъде събирана и обработвана информация за посещенията Ви на тази уебстраница, като например информация за това от кой уебсайт идвате, какви търсения извършвате, коит страници, категории и продукти разглеждате. Тази информация ще бъде използвана за подобряване съдържанието на уебстраницата и за статистически цели. Възможно е за този процес да бъдат инсталирани „бисквитки“, които събират определена информация.„Бисквитка“ е малък информационен елемент, изпращан до браузъра Ви и съхраняван в твърдия диск на компютъра Ви. Бисквитките не увреждат компютъра Ви. Можете да настроите браузъра си да Ви уведомява, когато получите „бисквитка“, което ще Ви позволи да решите дали искате да я приемете или не.


Повече за бисквитките може да разберете от този линк: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=bg

 

5. ПРАВА СПОРЕД GDPR
 

Съгласно Общия регламен за защита на личните данни, Вие, като субект на събиране и обработка на лични данни, имате право да упражните посочените по-долу Ваши права.

  • Право да изисквате от нас достъп до администрираните от нас Ваши лични данни ако имате въведени такива в системата, като сте извършили поръчка, регистриран потребител сте, изпращали сте ни имейл чрез формата за контанкт или от Ваш личен имейл или сте се абонирали за електронния ни бюлетин.
  • Право тази информация да бъде радактирана ако смятате, че има допусната грешка в събраните за Вас лични данни, като трябва да посочите верните според Вас данни.
  • Право  да изисквате изтриване на Вашите лични данни или ограничаване на обработването на лични данни на посочените контакти за връзка с администратора на лични данни.
  • Право на възражение – по всяко време може да възразите срещу обработката на личните Ви данни.
  • Имате право на жалба до Комисия за защита на личните данни, която се подава във форма и с реквизити съгласно установеното в закона.

 

6. КРИПТИРАНА ВРЪЗКА

С цел осигуряване на висока сигурност и защита на личните данни зареждането на онлайн магазин Formabania.bg става чрез https// протокол за защитена информация благодарение на инсталирания SSL сертификат за сигурност.

 

7. ВРЪЗКИ КЪМ ДРУГИ СТРАНИЦИ

Възможно е на тази уебстраница да са публикувани линкове (връзки) и препратки към други уеб страници. “Форма Баня" ЕООД не може да гарантира за стандартите за поверителност и политиките за защита на личните данни на тези страници.

Loading...