Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Покупки на разсрочено плащане

Уважаеми клиенти, 

от магазин за обзавеждане Форма Баня Ви предоставяме възможност да закупите нашите продукти онлайн на разсрочено плащане. За целта сключихме договор с финансовата институция TBI Bank. За да поръчате продукти на разсрочено плащане е необходимо да кандидатствате за кредит. Минималната сума за кандидатстване е 150 лв. (сто и петдесет лева).


Стъпки за онлайн поръчка на разсрочено плащане

 1. Изберете желаните от Вас продукти и ги добавете в кошницата.

   
 2. След като сте добавили продукти в кошницата трябва да отидете в нея.
  За целта посетете https://formabania.bg/index.php?route=checkout/cart или от горния десен ъгъл изберете иконката с количка.
  От падащото меню натиснете бутона "Вижте кошницата".
   
 3. Под списъка с желаните продукти и общата им цена има бутон "Купи с кредит TBI Bank".

  Натисайки бутона, ще се покаже форма за кандидатстване.
  Необходимо е да попълните нужните данни коректно на кирилица и да се запознаете с Условията за покупка на изплащане, Политиката за съхранение на лични данни и да се съгласите с тях. Изберете най-удобната за Вас месечна вноска и срок на изплащане, като може да направите и първоначална вноска.
   
 4. След изпращане на формата за кандидатстване, очаквайте обратна връзка от нас и екипа на TBI Bank.

Допълнителна информация

За да изпълним поръчка, която е постъпила чрез форма за кандидатстване за кредит е необходимо стоката да бъде налична и да бъдете одобрени от финансовата институция. В противен случай поръчката ще бъде анулирана.

 

Съгласно чл.50 от ЗЗП, всеки клиент има пълното право да откаже поръчаната стока без да посочва причина в срок от 14 дни, считано от датата, на която стоката е доставена и приета. За тази цел стоката трябва да е в пълна окомплектовка с издадената за нея касова бележка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума в 14 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него. Връщането на стока е за сметка на клиента.