Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Вземи на вноски с tbi bank

Уважаеми клиенти, 

от магазин за обзавеждане Форма Баня Ви предоставяме възможност да закупите нашите продукти онлайн на разсрочено плащане. За целта сключихме договор с финансовата институция tbi bank. За да поръчате продукти на разсрочено плащане е необходимо да кандидатствате за кредит. Минималната сума за кандидатстване е 150 лв. (сто и петдесет лева).


Стъпки за онлайн поръчка на разсрочено плащане

 1. Изберете желаните от Вас продукти и ги добавете в кошницата.

   
 2. След като сте добавили продукти в кошницата трябва да отидете в нея.
  За целта посетете https://formabania.bg/index.php?route=checkout/cart или от горния десен ъгъл изберете иконката с количка.
  От падащото меню натиснете бутона "Вижте кошницата".
   
 3. Под списъка с желаните продукти и общата им цена има бутон "Купи с кредит tbi bank".

  Натисайки бутона, ще се покаже форма за кандидатстване.
  Необходимо е да попълните нужните данни коректно на кирилица и да се запознаете с Условията за покупка на изплащане, Политиката за съхранение на лични данни и да се съгласите с тях. Изберете най-удобната за Вас месечна вноска и срок на изплащане, като може да направите и първоначална вноска.
   
 4. След изпращане на формата за кандидатстване, очаквайте обратна връзка от нас и екипа на tbi bank.

Допълнителна информация

За да изпълним поръчка, която е постъпила чрез форма за кандидатстване за кредит е необходимо стоката да бъде налична и да бъдете одобрени от финансовата институция. В противен случай поръчката ще бъде анулирана.

 

Съгласно чл.50 от ЗЗП, всеки клиент има пълното право да откаже поръчаната стока без да посочва причина в срок от 14 дни, считано от датата, на която стоката е доставена и приета. За тази цел стоката трябва да е в пълна окомплектовка с издадената за нея касова бележка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума в 14 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него. Връщането на стока е за сметка на клиента.