Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

Villeroy & Boch Tube

14/06/2017 0 Коментари

Поглед към колекцията санитарен фаянс Tube на Villeroy & Boch – Перфектното решение за публични пространства и офиси.

Философията на Villeroy & Boch за модерната архитектура е визия от бъдещето претворена в настоящето. Колекцията Tube предоставя на архитектите и дизайнерите фантастични възможности за комбиниране на творческото вдъхновение и функционалността в интериора на банята. От професионалисти до индивидуалния потребител – колекцията Tube на Villeroy & Boch предлага нови пространства за работа и живеене.

Дизайн ориентиран към бъдещето, отличаващ се с изчистени, хармонични линии и елегантни форми, които пасват органично в интериора на банята и създават отличителна атмосфера. Мивките, тоалетните модули и бидетата от серията се предлагат в два варианта – фиксирани към пода и стенни. Дизайнът е в традицията на модернизма с висококачествена изработка и внимание към детайла, които осигуряват комфорт и практичност в ежедневната употреба.  
Площта на умивалниците от серията е щедра и функционална. Могат да бъдат комбинирани с разнообразни модели смесители, с еднодупков монтаж. Мивките могат да бъдат с ботуш или с полу-ботуш. Овални или правоъгълни.

Тоалетните модули от серията могат да бъдат с вградено в стената казанче или от класически тип. Независимо от избора, формата и функционалността на тоалетните от серията Tube са чудесен избор за публични пространства и офиси. Тоалетните чинии са с анти-бактериално хромирано покритие, а тоалетните капаци са с механизъм за безшумно затваряне, така, че можете да забравите за неудобството от изпуснатия капак на тоалетната.

Бидетата, както мивките и тоалетните от серията, могат да бъдат инсталирани на пода или към стената. Концепцията на Villeroy & Boch за фаянсовите продукти от серията Tube е „Опростени форми с комплексна функционалност“. Така, бидетата са проектирани за максимална функционалност и удобство при ежедневна употреба. Лесни за почистване. Изработени от висококачествена керамика. Могат да бъдат комбинирани с разнообразни модели смесители за бидета, с еднодупков монтаж.

Всички продукти от серията са със скрити болтове и фиксинги, а формите са проектирани така, че максимално да улесняват тяхното почистване.

Колекцията Tube на Villeroy & Boch – елегантен и функционален дизайн за отличителна естетика в банята.

Форма Баня е официален дистрибутор на Villeroy & Boch и предлагаме богата гама от продуктите на марката. Разгледайте отделните продукти на Villeroy & Boch от колекцията Tube в нашия електронен магазин!

линк: https://formabania.bg/index.php?route=product/search&search=tube

 

Етикети: villeroy & boch tube