Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

За нас

Уважаеми клиенти,

 

с отварянето на онлайн магазин Formabania.bg през 2014г., целяхме да сме по-близо до крайния клиент. Основна дейност на Форма Баня ЕООД е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане на банята и дома. Вече над 25 години сме специализирани в производството и монтажа на душ кабини, интериорни врати от стъкло, душ паравани и огледала за баня с лед осветление в което може да се уверите, като посетите нашият първи сайт: http://forma-glass.eu/

 

Внос на плочки, мебели и обзавеждане за баня

Форма Баня с гордост е официален вносител в България на марките: Villeroy & Boch, Hansgrohe, Duravit, Kludi, Schell, Popodusche, Bruma, Aqualine и Polysan.

 

Внасяме производителите на плочки ITT Ceramic, Ape Ceramica и Alaplana на които поддържаме големи складови наличности на плочки за баня, като в нашата продуктова гама влизат: керамични плочки, фаянсови стенни плочки, подови плочки теракот и гранитогрес, клинкер и мозайка. Предлагаме италиански плочки, испански плочки, полски и турски плочки за банята и дома. Разнообразието от форми, размери, цветове и завършек и приложение е безкрайно. Първи сме в България с иновациите за 2см повдигнат под.

 

Услуги

  • Ние сме един от оторизираните сервизи на немската марка Grohe за град София.
  • В магазин "Форма Баня" изработваме 3D проекти за баня, проекти за баня с размер на клиента, за да видите снимка на банята си преди да я осъществите.

Водени от Вашите желания в магазина ни може да поръчате плот за баня по индивидуална поръчка, да изработим душ кабина по поръчка, параван за баня по поръчка, мебели за баня в избран от Вас цвят и размер. С годините се опитахме да пресеем многобройните марки и продукти за обзавеждане на баня и в нашите магазини да намерите само качествени и изпитани вече продукти, за обзавеждането на Вашата баня, както и сервиз на всички предлагани от Нас продукти!

 

За Нас едно от най-големите признания за добре свършена работа сте Вие - нашите доволни клиенти. Затова и Ние искаме да Ви благодарим, като всеки месец в магазин "Форма Баня" в София и онлайн FORMABANIA.BG ще намерите различни промоции за обзавеждане на баня - промоция на казанчета за вграждане, промоция на смесители за баня, промоция на плочки за баня, промоция на мебели за баня, промоционални цени на душ кабини и паравани за баня. В магазинина ни ще Ви бъде направена и отстъпка при обзавеждане на баня, както и най-правилната консултация!

 

Благодарим Ви, на Вас нашите клиенти, за доверието!

"ПРОСТРАНСТВА, СКРОЕНИ ПО МЯРКА"