Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.

Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.

Повече информация може да разберете от раздел "Защита на личните данни".

За нас

Уважаеми клиенти,

 

с отварянето на онлайн магазин Formabania.bg през 2014г., целяхме да сме по-близо до крайния клиент. Основна дейност на Форма Баня ЕООД е внос и дистрибуция на продукти за цялостното обзавеждане на банята и дома. Всичко започна преди повече от 25 години с основаването на старата ни фирма "Форма Глас", която беше специализирана в производството и монтажа на душ кабини, интериорни врати от стъкло, душ паравани и огледала за баня с лед осветление. 

 

С годините придобихме много знания и опит, като днес вече предлагаме цялостна услуга във всеки аспект на обзавеждането за баня. Стараем се да предлагаме най-високото качество на конкурентни цени, като пресяхме многобройните марки и в нашите шоуруми да намерите само изпитани вече продукти и професионален съвет от нашия екип. За нас най-голямото признание сте вие - нашите доволни клиенти и добре свършената работа. 

 

Внос на плочки, мебели и обзавеждане за баня

Днес верига магазини Форма Баня сме официален представител в България на марките Grohe, Villeroy & Boch, Hansgrohe и директен вносител на Duravit, Kludi, Schell, Popodusche, Bruma, Aqualine и Polysan. Внасяме и поддържаме големи складови наличности на италиански и испански плочки за баня и гранитогрес 1-во и 2-ро качество на компаниите ITT Ceramic, Ape Ceramica и Alaplana. 

 

Услуги

 

Благодарим Ви за доверието!

"ПРОСТРАНСТВА, СКРОЕНИ ПО МЯРКА"
Форма Баня